Hlavní obsah

Dukla láká fandy na duel se Slováckem. Chystá zábavu i dobré jídlo

Netradičně už ve čtvrtek nastoupí fotbalisté pražské Dukly ke svému pátému vystoupení na vlastním trávníku v této sezóně. Na Julisce v rámci 11. kola HET ligy přivítají Slovácko a dejvický klub se pokusí do ochozů přivábit nové návštěvníky. Nabídne jim nadstandardní občerstvení nebo třeba zábavný fotokoutek.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Dukly se radují z gólu - ilustrační foto.

Článek

„Rádi bychom na Julisce přivítali fanoušky z řad studenstva, pro něž by Dukla mohla být svou filosofií sympatickým týmem. V blízkosti stadiónu je hned několik vysokých škol a studentských kolejí, zápas začíná v 18 hodin, takže může být předstupněm pro večer strávený ve městě, studenti k nám navíc chodí za zvýhodněné vstupné 100 korun," říká marketingový ředitel Dukly Vladimír Šmíro.

Během utkání a před ním se diváci nebudou bavit pouze fotbalem. U vchodu na tribunu bude připraven fotokoutek od Fotonauta, kde se mohou zdarma zvěčnit a obrázek v papírové podobě si odnést na památku.

Kromě tradičního občerstvení si Dukla připravila i jednu novinku – stánek asijské restaurace Chopstix, která přímo na místě připraví občerstvení. Podávat se budou například čerstvé a smažené závitky, smažené krevety obalené v tempuře, dvě hlavní jídla – bun cha a restovaná rýže se zeleninou a kuřecím masem, také domácí limonáda s aloe vera a tropický džus.

Reklama