Hlavní obsah

Zlín nám nedal čuchnout! Hašek chválí soupeře a zlobí se na Kabajeva

Praha

Jediné, s čím může být spokojený, je výsledek. Vzhledem k průběhu sobotního domácího utkání se Zlínem musí trenér Bohemians 1905 Martin Hašek remízu 1:1 přijmout. „Zlín byl lepší, pro nás byla malá výhra, že jsme vyrovnali. Bod beru," prohlásil Hašek, který je rozmrzelý z výkonů svých hráčů.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Bohemians Martin Hašek během utkání se Zlínem.

Článek
Fotogalerie

Klokani tahali od první vteřiny za kratší konec. Zlín si vytvářel šance, nastřelil břevno. Nakonec tlak proměnil Jiráčkem ve vedoucí gól. Domácí na pevné nohy nepostavilo ani bleskové vyrovnání v podání 19letého Vaníčka.

„Zlín opanoval hřiště, vyhrával totiž naprostou většinu osobních soubojů. Naši záložníci a útočníci budou mít oproti soupeři jistě záporná čísla. Od toho se všechno odvíjelo," podotkl Hašek.

Byť byl v plánu jiný scénář, zelenobílí se k remíze probránili. „Zlín na mě působil jako nejsilnější protivník na podzim. Nedal nám čuchnout. Zatímco s jinými mužstvy jsme mohli, se Zlínem ne," vysekl Hašek soupeři poklonu.

Zároveň ho namíchly výkony některých svěřenců, které zaostaly za těmi z předchozích zápasů. „Nebyl k tomu žádný důvod, nechápu proč, ale bylo to tak. I proto je bod dobrý," uvedl Hašek.

Jedním z těch, kteří ho zklamali, byl ruský útočník Kabajev. Hrdina duelu z Jihlavy, které vstřelil tři góly, se proti Zlínu neprosadil. „Byl opakem Kabajeva z Jihlavy. Zatímco tam udržel téměř každý míč, proti Zlínu snad jeden. Měl podíl na tom, že jsme hráli tak pasivně," uzavřel kouč Klokanů, kteří v posledních třech duelech získali 7 bodů.

Reklama

Související témata: