Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Tři králové z Plzně i nečekaný kanonýr, který zastavil Liberec

Soutěž už je v hlavním bodě rozhodnutá, jasná věc. Nezadržitelná Plzeň porazila ve šlágru podzimu také Slavii a již na začátku listopadu může přijímat gratulace k zisku titulu... Hned tři zástupci Viktorie figurují v ideální sestavě 13. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz. Dva hráče má v jedenáctce Jihlava, která překvapivě zastavila rozjetý Liberec.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů a Právo

Sestava 13. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz

Článek

Třináct kol je za nimi, a stále neztratili ani bod. Plzeňský kapitán Kolář po Spartě sestřelil také Slavii. V záloze mu výborně sekundoval Hořava, v obraně potvrdil reprezentační formu Řezník. Sešívaní se mohli tradičně spolehnout na stopera Deliho.

Sparťan Šural se blýskl krásným gólem, jeho tým však nakonec ve Zlíně znovu nevyhrál. Domácí se vytáhli, třeba záložník Traoré. Překvapením kola je vítězství Jihlavy nad Libercem. Dvěma góly se o něj zasadil Záviška, trefil se i obránce Krejčí.

V Jablonci výborně zachytal brankář Melichárek, přesto jeho Brno padlo. Stoper Jemelka přispěl Olomouci k remíze v Ďolíčku, teplický kanonýr Vaněček pak dvěma góly uzemnil Slovácko.

Sestava 13. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:
Melichárek (Brno) - Řezník (Plzeň), Deli (Slavia), Jemelka (Olomouc), Krejčí (Jihlava) - Záviška (Jihlava), Hořava (Plzeň), Kolář (Plzeň), Traoré (Zlín) - Vaněček (Teplice), Šural (Sparta).

Reklama