Hlavní obsah

Kouč Boleslavi Uhrin se léčí doma, zřejmě nebude ani na Spartě

Mladá Boleslav

Trenér Dušan Uhrin mladší kvůli respiračním problémům nevedl fotbalisty Mladé Boleslavi v pátečním ligovém utkání s Duklou, a přestože se už cítí lépe, zřejmě nebude na lavičce ani v nedělním závěrečném podzimním duelu na hřišti Sparty. Uhrin to řekl v rozhovoru pro deník Sport.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Dušan Uhrin.

Článek

"Přišlo to najednou, zničehonic. Přepadlo mě to ve čtvrtek v noci," uvedl Uhrin, který podle Sportu trpí zánětem poplicnice.

Po nemocničním vyšetření se léčí doma. "Cítím se lépe než v pátek, sobotu nebo neděli. Už můžu na chvilku vstát, sednout si. Předtím jsem nemohl nic," řekl padesátiletý kouč a současně generální sportovní manažer Mladé Boleslavi.

Na pražské Julisce, kde Středočeši prohráli s Duklou 1:4, ho zastoupil asistent Petr Čuhel. "Jsem ve spojení s ním a s ředitelem klubu Michaelem Doležalem. Je to v pohodě, vše probíhá normálně," uvedl Uhrin. "Vidím na sobě, že bych měl mít klid, ale vše vyřešíme během deseti minut," doplnil bývalý trenér Slavie, Plzně, Temešváru, Kluže nebo Dinama Tbilisi.

Svou přítomnost na nedělním zápase se Spartou v současném stavu téměř vyloučil. "Pokud mi bude tak jako teď, tak ne," podotkl Uhrin.

Reklama

Související témata: