Hlavní obsah

Tvrďáka Řepku přemohly slzy. A Ital na lavičce? Spartu musí trénovat sparťan!

Praha

Završil trilogii. Po titulech Rebel a Neuhýbám! pokřtil Tomáš Řepka svou třetí knihu s titulem Děkuju. Jak bývalý známý fotbalista říká, napsal ji sám život. Líčí v ní, jak dohrával kariéru pod prášky, míchal je s alkoholem, gamblil... „Nešetřím v ní nikoho, ani sám sebe,“ uvádí knihu, kterou napsal ve spolupráci s novinářkou a spisovatelkou Janou Ciglerovou. V přiloženém videu se podívejte, jak vyhlášeného tvrďáka při křtu zmohly slzy.

Tomáš Řepka křtí novou knihuVideo: Sport.cz

 
Článek

Když se postavil vedle dětí Veroniky a Tommasa, s nimiž se pět let nevídal, dojetí ho přemohlo a došlo na slzy. Kniha Děkuju je především o soukromí Tomáše Řepky, ale fotbalu a Spartě se její bývalý kapitán nemohl vyhnout.

„Hrají pátý flek, nic moc dobrého. Logicky by měla přijít výměna trenéra. Na lavičce bych viděl legendy Sparty, kluky, kteří za ni dýchali. Ať je to Pepa Chovanec, Ivan Hašek nebo Michal Bílek. Spartu musí trénovat sparťan!" nemá slitování s neúspěšným Italem Stramaccionim.

Pro fanoušky připravil Řepka autogramiádu před posledním podzimním duelem Sparty s Mladou Boleslaví. V neděli od 15:00 na Letné v prodejně Right Store v Korunovační.

Reklama