Hlavní obsah

Konkurence pro Krmenčíka! První posila Viktorie se blíží, lídr zaplatí milióny

Podzimní část HET ligy sice skončila teprve před pár dny, ale fotbal se určitě neuložil k zimnímu spánku. Kromě Evropské ligy se začínají dít věci na přestupovém trhu. A první senzace už je tu. Útočník Tomáš Chorý je blízko přestupu z Olomouce do Plzně. Podle agenta dvaadvacetiletého fotbalisty Zdeňka Nehody by měla Sigma transfer potvrdit v průběhu příštího týdne. Informoval o tom deník Sport s tím, že Viktoria využila výstupní klauzule v hráčově smlouvě.

Foto: Radek Malina, Právo

Útočník Tomáš Chorý se podepisuje jednomu z lovců autogramů, brzy se prý upíše i Viktorii Plzeň

Článek

Podle ní by měla Viktoria zaplatit asi 18 miliónů korun, vedoucí celek tabulky však nabídku údajně ještě navýšil, aby se útočník mohl s týmem připravovat už před začátkem přestupního období. Poté by se mělo rozhodnout, zda Chorý v kádru zůstane, nebo odejde na půlroční hostování.

Chorý sice dal v podzimní části první ligy jen dva góly, ale patří ke klíčovým hráčů nováčka z Olomouce, kterému po 16 kolech patří nečekané třetí místo. V minulé sezoně zaznamenal Chorý ve druhé lize 16 gólů a výrazně přispěl k návratu Sigmy do nejvyšší soutěže.

"Soustředíme se pouze na dnešní zápas Evropske ligy, nic jiného komentovat nebudeme," poznamenal pro Sport.cz Václav Hanzlík, tiskový mluvčí západočeského klubu.

Je podle vás útočník Sigmy Olomouc Tomáš Chorý tou správnou posilou pro Viktorii Plzeň?
Ano.
56,3 %
Ne.
43,7 %
Celkem hlasovalo 2964 čtenářů.

Reklama

Související témata: