Hlavní obsah

Stárnoucí hvězdy? Zapomeňte! Prvním Nezmarovým úlovkem pro Slavii je velký talent

Praha
Aktualizováno

Hráči s velkým jménem dorazili v létě a neosvědčili se. Změna strategie je s nástupem nového sportovního ředitele klubu Jana Nezmara evidentní. Fotbalisté Slavie hlásí první zimní posilu. Ze slovenské Trnavy dorazí do Edenu brankář Martin Vantruba (19). Jaro ale ještě stráví na Slovensku, se Slavií podepsal dlouhodobou smlouvu do 30. června 2022.

Foto: slavia.cz

Trnavský Martin Vantruba je perspektivním brankářem pro Slavii.

Článek

První zimní úlovek sešívaných je možná nečekaný, určitě však perspektivní.

„Jedná se o velký brankářský talent, dlouho ho sledujeme. Jsem rád, že jsme se na něm shodli i se slávistickým skautingem, který ho také doporučil. Martin pravidelně chytá za první tým slovenské ligy, a proto je pro nás důležité, že v Trnavě bude hostovat až do konce sezóny a nabere další velké zkušenosti v boji o titul," představuje Vantrubu na klubovém webu sportovní ředitel Jan Nezmar.

„Je pro mě velká čest, že o mě Slavia projevila zájem. Mám velkou radost, že se mi podařil přestup do největšího klubu v Česku," libuje si brankář Martin Vantruba. „Přesvědčilo mě hlavně to, že Slavia je velký a výborný klub s ambiciózním trenérem. Jeho fotbalové myšlení se mi velmi líbí. Slavia je ve světě značka, v klubu jsou výborní hráči a trenéři," dodává.

Vantruba na jaře ještě bude působit v kádru lídra slovenské ligy. „Když mi můj agent představil nabídku, že bych ještě mohl půl roku zůstat v Trnavě, tak jsem byl velmi rád. Máme sezónu velmi dobře rozehranou, je pro mě důležité, že budu nadále chytat v těžkých zápasech a nabírat zkušenosti. Proto se mi tato možnost velmi zamlouvala," líčí reprezentant do 19 let.

Reklama

Související témata: