Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Smutný král derby i jablonecká mašina, která nikde nestaví

Ústřední postavou víkendu byl videorozhodčí, ale pro něj místo v jedenáctce nemáme... Velké pražské derby ozdobilo také několik výborných výkonů hráčů, kteří samozřejmě nemohou chybět v ideální sestavě 21. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz. Ve výběru jsou pak i čtyři hráči rozjetého Jablonce, který na jaře ještě neztratil ani bod.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 21. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:

Článek

Derby dvou zcela odlišných poločasů dospělo ke smíru. V první půli měla jasně navrch Sparta. Po levé straně řádil Plavšič, po pravé Stanciu ještě víc – dva góly vstřelil a třetí si po jeho rohu dal soupeř vlastní. Jenže druhý poločas převzala otěže Slavia, jejímž motorem byl Stoch, a důležitý gól vstřelil Deli.

Králem jara je Jablonec, který v duelu dvou dosud stoprocentních týmů odvetné části koncertoval v Jihlavě. Brankář Hrubý dodal mužstvu jistotu, v poli před ním řádili Masopust, Jovovič a Doležal.

Dukla uhrála zlaté body na Baníku, vítězný gól si připsal Kušnír. Také výhru Bohemians nad Teplicemi jistil obránce, stoper Hůlka. Dvěma góly proti Brnu potvrdil skvělou jarní formu liberecký útočník Pulkrab.

Sestava 21. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:
Hrubý (Jablonec) - Kušnír (Dukla), Deli (Slavia), Hůlka (Bohemians) - Masopust (Jablonec), Stanciu (Sparta), Stoch (Slavia), Plavšič (Sparta) - Pulkrab (Liberec), Doležal (Jablonec), Jovovič (Jablonec).

Reklama