Hlavní obsah

Bod neberu. Kdybych to trefil, vyhráli bychom, povzdychl si záložník Slovácka Machalík

Karviná

Úplně sám byl po přihrávce Navrátila šest minut před koncem utkání v Karviné před domácí brankou David Machalík. Z hranice malého vápna ale fotbalista Slovácka vymezený prostor minul. Místo tří bodů tak Slovácko bralo v Karviné jediný. „To měl být jasný gól. Měl jsem to sice na dlouhou nohu, ale hlavně jsem to špatně trefil. Měli jsme tady vyhrát. Kdybych to dal, vyhráli bychom. Bod neberu,“ vykládal Machalík.

Foto: Petr Sznapka, ČTK

Zleva David Machalík ze Slovácka, Filip Panák z Karviné a Tomáš Zajíc ze Slovácka.

Článek

Diváci, kteří téměř naplnili karvinský stadión, viděli velmi nudnou podívanou. Domácí tým vystřelil za celé utkání na branku Heči jedinkrát, a to ještě byla hlavička Jana Hoška v první půli spíše náhodná než cílená. Hosté z Uherského Hradiště byli smělejší, ale ani jejich tři střely nebyly úplně nebezpečné. „První poločas jsme neodehráli dobře, ale ve druhém jsme začali více kombinovat a Karvinou jsme k ničemu nepustili. Ale chyběl tomu ten gól," přemítal 21letý záložník Slovácka.

Z převahy hosté vymysleli jedinou gólovku. A tu Machalík zahodil. „Máme s tím problém dlouhodobě. Málo střílíme, jsme před brankou v malém počtu. Musíme na tom zapracovat co nejrychleji, protože času už moc není a potřebujeme sbírat body. Tabulka je hodně našlapaná. Teď hrajeme dvakrát doma, tak musíme zabrat," řekl.

Spokojený nebyl ani kouč Slovácka Michal Kordula. „Byli jsme lepší a musíme se naučit z takových zápasů vydolovat více. Stává se nám opakovaně, že tahle utkání nezvládáme. Byl to průměrný výkon, hlavně v prvním poločase, kdy jsme hráli se zataženou ruční brzdou, až podprůměrný ligový zápas," nešetřil kritikou trenér.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice zítra 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články