Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Probuzený kanonýr, kapitán mistrů a tři pokořitelé Edenu

Praha

Hlavní otazník je týden před koncem sezóny odstraněn. Plzeň už dalším mečbolem nepohrdla a oslavuje svůj pátý mistrovský titul. Přispěl k němu i probuzený kanonýr Krmenčík, který spolu s kapitánem Hubníkem nechybí v ideální sestavě 29. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz. Tři zástupce pak má Jablonec, který se po výhře na Slavii drápe na senzační příčky.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 29. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:

Článek

Titul je zase náš, už pátý... Plzeň si duel s Teplicemi pohlídala. Skóre otevřel Krmenčík, který se na jaře trefil teprve podruhé, svou kapitánskou roli potvrdil Hubník. Na Slavii pak pokračovalo senzační tažení Jablonce, který je dokonce ve hře i o druhou příčku. Parádní výkon podal brankář Hrubý, do ofenzivy tým táhli Trávník a Jovovič.

Sparta ve sledovaném duelu zdolala Olomouc, bezchybný byl stoper Štetina a vítěznou trefu si připsal Šural. Liberec už na pohárové příčky nedosáhne, alespoň k výhře nad Bohemians mu přispěl obránce Vukliševič.

Remízou se Zlínem se zachránilo Slovácko, jehož gól dal mladý Sadílek. Klid už měla Mladá Boleslav, díky Komličenkovi porazila Duklu. Naopak do druhé ligy sestupuje Brno, ani výkon mazáka Poláka proti Jihlavě už nemohl Zbrojovku spasit.

Sestava 29. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:
Hrubý (Jablonec) - Vukliševič (Liberec), Hubník (Plzeň), Štetina (Sparta) - Trávník (Jablonec), Sadílek (Slovácko), Polák (Brno), Jovovič (Jablonec) - Komličenko (Mladá Boleslav), Krmenčík (Plzeň), Šural (Sparta).

Reklama