Hlavní obsah

Jágrův návrat do zápasů se opět odkládá. Za Kladno dnes nenastoupí

Praha

Soutěžní premiéra Jaromíra Jágra v této sezoně se znovu odkládá. Hokejový útočník kladenských Rytířů a jejich majitel si sice pohrával s myšlenkou, že by si debut v probíhajícím ročníku odbyl v pondělí, na ledě Prostějova ale nakonec nenastoupí.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jaromír Jágr nenastoupí za Kladno ani v pondělí v Prostějově.

Článek

Jágrův návrat na led do ostrých zápasů v aktuální sezoně už několikrát zhatila zranění, minulý týden ale nejproduktivnější Evropan v dějinách NHL uvedl, že by mohl v první lize nastoupit dnes v Prostějově, i kdyby třeba jen na jediné střídání.

Jenže v sestavě Rytířů bude útočník, který v pátek oslaví sedmačtyřicáté narozeniny, nakonec chybět. Kladno má totiž k dispozici kompletní tým a Jágr měl v plánu vyjet na led pouze v případě, že by se některý z hráčů zranil. Což se nestalo...

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jaromír Jágr.

Další Jágrovou šancí na premiérový start v této sezoně je středeční domácí souboj s beznadějně poslední Kadaní. Do konce základní části první ligy zbývá Kladnu sehrát šest utkání, v tabulce mu patří čtvrtá příčka. Na druhý Vsetín i třetí České Budějovice ztrácejí Rytíři pouhý bod.

Reklama

Související témata: