Hlavní obsah

Strašidelná série v první lize skončila. Kadaň vyhrála po 40 porážkách!

Praha

Když se podívají na tabulku, jde o smutný pohled, přesto se před pár hodinami radovali. Hokejisté prvoligové Kadaně vyhráli zápas po čtyřiceti porážkách! Realita druhé nejvyšší české soutěže. Poslední Trhači zdolali v úterý Duklu Jihlava 2:1. Vítězný gól si připsal v polovině utkání Roman Chlouba, po šedesáti minutách se mohli domácí chlubit, body zůstaly doma.

Foto: Facebook: SK Trhači Kadaň

Radost byla veliká, Trhači z Kadaně vyhráli v první lize po 40 porážkách, porazili 2:1 Jihlavu!

Článek

„Hodnocení z naší strany je rozhodně pozitivní. Na začátku utkání jsme přečkali tlak Jihlavy. Myslím si, že jsme byli lepším týmem. Vstup do poslední části nám nevyšel, dostali jsme po pár vteřinách branku na 2:1, nicméně jsme poté začali hrát stejně aktivně a dohráli jsme to velice dobře. Klukům gratuluji a jen tak dál. Musíme v této práci a stanovené cestě i nadále pokračovat," zhodnotil duel spokojený trenér Tomáš Hamara.

Naopak zklamání zavládlo na druhé střídačce. Od 10. prosince 2018 platilo jedno pravidlo, kdo hrál s Kadaní, vyhrál. Po čtyřiceti duelech přišla změna. Před Jihlavou porazili Trhači naposledy Benátky nad Jizerou 4:3. „Jsme zklamaní, že jsme v Kadani nepředvedli to, co jsme si ráno na poradě řekli. Dvě periody jsme byli lehkovážní," litoval jihlavský kouč František Zeman.

V probíhající sezoně Chance ligy sehrála Kadaň šestnáct utkání, třináctkrát zůstala bez bodu. V tabulce je poslední a má skóre 27:78.

V minulé sezoně Trhači také moc nekousali, po šestapadesáti zápasech základní části ukončili soutěž s osmadvaceti body, jen devětkrát vyhráli. Na dovolenou šli se skóre 106:302. První Jihlava získala o devadesát bodů více! V sezoně poznali porážku i 0:14. Čtyřikrát dostali více než deset branek. V probíhajícím ročníku inkasovali dvakrát osm gólů.

Co přinesou další zápasy?

Reklama

Související témata: