Hlavní obsah

Kladno - Jihlava 3:2Stav série 3:3Kladno zdolalo Jihlavu a vydřelo sedmý duel

Kladno

Poslední účastník baráže o hokejovou extraligu ještě není znám. Kladenští Rytíři v prvoligovém play off odvrátili i druhý jihlavský mečbol, srovnali stav série a vynutili si rozhodující sedmý duel série, který se odehraje zítra od 17.30 h na ledě Dukly.

Foto: Roman Vondrouš, ČTK

Hokejisté Kladna se radují z vítězství v utkání s Jihlavou v semifinále play off první ligy.

Článek
Fotogalerie

Kladno před 4668 diváky sice dvakrát přišlo o vedení získané vždy z přesilovek, ale devět minut před koncem vstřelilo třetí gól, na nějž hosté nedokázali odpovědět. Postaral se o něj odvážným průnikem Jakub Strnad, když našel skulinu mezi Svobodovými betony. „Věřili jsme, že to může rozhodnout jediná střela a my tu vůli jít do branky měli celou dobu větší," říkal kladenský kouč Pavel Patera.

„V power play vytvořili pár možností, které volaly po tom, abychom branku dali, bohužel tam nic nespadlo. Dali jsme soupeři čichnout, ale teď to doma musí už klapnout," věřil jihlavský kouč Petr Vlk, že jeho na třetí pokus už postup dotáhne. „Bude to o maličkostech, ale větší tlak teď bude na Duklu," doufal Patera.

Semifinále play off první hokejové WSM ligy - 6. zápas:
Kladno - Jihlava 3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
Branky: 10. Tenkrát, 26. D. Tůma, 51. J. Strnad - 14. A. Zeman, 34. Čachotský. Rozhodčí: R. Svoboda, Kubičík - Kreuzer, Jindra. Vyloučení: 2:3. Využití: 2:0. Diváci: 4668. Stav série: 3:3.

Reklama

Související témata: