Hlavní obsah

Návrat ke kořenům? Kladno zveřejnilo připravený zápasový dres pro Jágra!

Praha

Neustále vnímá jako svou prioritu pokračování v NHL. Pořád věří, že vhodná nabídka ze zámoří dřív, nebo později opravdu přijde. Nejproduktivnější Evropan nejlepší hokejové soutěže světa Jaromír Jágr by si kariéru v zámoří rád ještě minimálně o rok prodloužil, kdyby se ale nedočkal, je připravený hledat si angažmá v Evropě. Prvoligové Kladno, jehož je majitelem, se přímo nabízí. A Rytíři v úterý tuto variantu ještě přiživili.

Foto: Adam Soukup, Rytíři Kladno

Hokejista Jaromír Jágr v tréninkovém dresu Kladna.

Článek

„Nemusí to být zrovna KHL, může to být jinde v Evropě nebo i tady na Kladně," prohlásil Jágr na téma možností, které by se rýsovaly v případě nezájmu z NHL.

 

Naše nové dresy 👌 pro sezonu 2017-2018. #Kladynko #WSMliga #RytiriKladno #dres #Jagr #68

Příspěvek sdílený Rytíři Kladno (@rytirikladno),Zář 5, 2017 v 10:37 PDT

Jeho Rytíři v úterý představili nové dresy, jejichž vzhled po posledních dvou sezónách v první lize prošel proměnou. A na svých sociálních sítích uveřejnili i ty, které jsou připravey právě pro Jaromíra Jágra. Modrá i bílá verze s číslem 68 na zádech je nachystána, teď jen zbývá čekat na majitelovo rozhodnutí.

„Jo a jestli tenhle dres oblékne šéf Jaromír Jágr, když už ho má vyrobený? Jen Bůh ví...," píší Rytíři na svém Facebooku.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články