Hlavní obsah

Kladno nastoupí v růžových dresech, Rytíř bude mít i knírek

Praha

Speciální dresy v nezvyklém provedení pro zvláštní příležitost. Hokejisté Kladna odehrají prvoligové utkání proti Prostějovu v 26. kole WSM ligy v růžových dresech s upraveným logem na hrudi. To vše na podporu mezinárodní charitativní akce Movember. Rytíři vyjedou na led s knírem.

Foto: rytirikladno.cz

Hokejsité Kladna odehrají zápas WSM ligy ve speciálních dresech na podporu charitativní akce Movember.

Článek

Kladenský klub už představil podobu dresů, ve kterých hráči nastoupí. David Štich a Ladislav Zikmund byli mezi prvními, kteří tuto speciální edici vyzkoušeli.

Po utkání s Prostějovem, které se odehraje 25. listopadu, půjdou dresy do dražby a výtěžek poslouží na charitativní účely.

"Ty dresy nemají chybu! Rozhodně povedené! Nic přeplácaného. Teď ještě v nich dát alespoň bůra," přeje si fanoušek Martin Lep.

Co je Movember
Movember je charitativní a každoročně se konající genderově zaměřená akce. Účelem charity je získání finančních prostředků a zároveň zvyšování povědomí o zdraví mužů. Měsíc mužské solidarity připadá na listopad a symbolika je zaměřena především na prevenci typicky mužského onemocnění, kterým je rakovina prostaty. Název charity vznikl jako hybridní složenina dvou anglických slov, knír (moustache) – vyjadřující typicky mužský znak – a listopad (November).
Zdroj: wikipedia.org

Reklama

Související témata: