Hlavní obsah

Hokejový trenér je po drsném útoku v nemocnici. Neslyší na ucho, ale děkuje za podporu

Jihlava

Má dva tituly extraligového mistra, v české nejvyšší soutěži odehrál přes tisíc zápasů, na ledě svedl řadu tvrdých soubojů. Všechny chlapsky ustál, teď trenér Marek Melenovský v jednačtyřiceti letech poznává, že v obyčejném životě může dopadnout všechno daleko hůř. Po napadení už skoro dva týdny leží v nemocnici, neslyší na jedno ucho a má problémy s rovnováhou. Z nejhoršího je však nejspíše venku. „Moc děkuji všem za podporu. Je hezké, že ještě existují slušní lidé,“ vzkázal na internetových stránkách hokejové Jihlavy fanouškům marod, který bude od nové sezóny koučem Pelhřimova.

Foto: Profimedia.cz

Dlouholetý útočník Marek Melenovský v jihlavském dresu.

Článek

Zmíněný incident se odehrál v noci na 5. června 2018 na jihlavském náměstí. Tam si Melenovský s kamarádem dovolil upozornit skupinku mladíků na jejich nevhodné chování. Jenže v tu chvíli se stal terčem jejich ataku.

„Byl jsem zaskočen, nešel jsem se prát. Nedali mi šanci se bránit. Po útoku mám zlomený nos a otřes mozku. Nyní jsem stále v nemocnici. Mám špatnou rovnováhu a neslyším na pravé ucho, ale věřím, že se to snad zlepší,“ poznamenal na jihlavských internetových stránkách Melenovský.

Reklama