Hlavní obsah

Slovenský útočník Pardavý bude hrát za Jaroslavl

Slovenský hokejový útočník Ján Pardavý bude působit v ruské Jaroslavli. Pětatřicetiletý reprezentant se dohodl s vedením Lokomotivu na smlouvě do konce sezóny a předčasně opouští Duklu Trenčín. Ruský klub to oznámil na své oficiální internetové stránce.

Článek

Pardavý odehrál v letošní sezóně za Duklu osmnáct zápasů, ve kterých dal dvanáct branek a přidal šest asistencí. Svými výkony si bývalý hráč Vsetína či Znojma zajistil i pozvánku do národního týmu pro Německý pohár.

Odchovance trenčínského hokeje čeká další zahraniční angažmá. Vedle české extraligy hrál ve finské a švédské nejvyšší soutěži, ve kterých oblékal dres Hämeenlinny, Djurgaardenu a MODO.

Pardavého by podle informací slovenských internetových serverů mohl v Trenčíně nahradil český útočník Václav Král, který nedávno předčasně skončil v mistrovské Žilině. Jednatřicetiletý hráč se v minulé sezoně výrazně podílel na zisku titulu a s jedenácti trefami byl druhým nejlepším střelcem vyřazovací části. Letos se mu ale nedařilo a dal pouze jeden gól.

Reklama

Související témata: