Hlavní obsah

Bývalý kouč Liberce Gregor bude trénovat českou kolonii v Martině

MARTIN

Sedmičlenná kolonie českých hokejistů v Martině má nového trenéra. Vedení pátého týmu tabulky slovenské extraligy odvolalo kouče Ladislava Spišiaka, jehož nástupcem bude bývalý lodivod Liberce Dušan Gregor. Podle oficiálního webu klubu podepsal smlouvu do konce sezony.

Článek

Hokejistům Martina se v prosinci příliš nedařilo, v deseti zápasech získali jen sedm bodů. Špatné výsledky stály místo Spišiaka, jenž u týmu působil téměř tři roky.

Gregor se vrací do slovenské extraligy po půldruhém roce, naposledy tam trénoval Žilinu v sezoně 2007/2008. Od následujícího ročníku vedl Bílé Tygry Liberec, s nimiž postoupil do semifinále play off, po 17. kole nové sezony byl však po špatných výsledcích odvolán.

Ve sbírce má Gregor mistrovský titul z lavičky Dukly Trenčín, v minulosti trénoval i slovenskou dvacítku, Skalici a Košice. Premiéru ve svém novém působišti si odbude v neděli v Trenčíně

V kádru Martina je sedm Čechů - brankář Vlastimil Lakosil, obránci Jiří Polák a Vítězslav Škuta a útočníci Miroslav Škumát, David Appel, Lukáš Havel a Lukáš Říha.

Reklama

Související témata: