Hlavní obsah

Vsetínský obránce Hrabal odchází do Čerepovce

VSETÍN

Vsetínský obránce Josef Hrabal odchází do konce sezóny do ruského Severstalu Čerepovec. Jednadvacetiletý zadák, který nehrál od začátku listopadu kvůli zranění ramena, se vydá na své první zahraniční angažmá. Uvedly to oficiální internetové stránky vsetínského klubu, podle nichž možná do konce lednového přestupního termínu opustí poslední celek extraligy i jeho nejlepší střelec Tomáš Demel.

Článek

Hrabal si poranil vazy v rameni při své premiéře v českém reprezentačním dresu v listopadovém přípravném utkání proti Švédsku v Plzni. Předtím patřil k nejproduktivnějším hráčům tohoto ročníku nejvyšší soutěže. V 21 utkáních si připsal deset bodů za tři branky a sedm asistencí. Celkem v extralize odehrál 87 utkání a zaznamenal 22 bodů za šest gólů a 16 přihrávek.

Vsetín a hráč neodolali finanční nabídce Čerepovce. "Přesnou částku zveřejnit nemůžu. Stačí jen říct, že klub vyinkasuje opravdu zajímavé peníze," řekl klubovému serveru sportovní manažer Vsetína Alexej Jaškin. "Josef se po této sezóně vrátí do Vsetína, má zde ještě smlouvu na další rok," dodal Jaškin.

V Čerepovci aktuálně končí například slovenský obránce Ladislav Čierny, který uvažuje o návratu na Slovensko. V klubu se sice Hrabal nepotká s žádným krajanem, ale stále tam působí slovenský útočník Radovan Somík, který působil spolu s novou akvizicí Severstalu v ročníku 2004/05 ve Vsetíně.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články