Hlavní obsah

Vítkovice si pojistily svého nejlepšího střelce

Ostrava

Hokejové Vítkovice prodloužily smlouvu s útočníkem Patrikem Zdráhalem, který je s 11 góly spolu s Radoslavem Tyborem nejlepším střelcem týmu v tomto ročníku extraligy. Třiadvacetiletý odchovanec ostravského klubu se Vítkovicím upsal na další dvě sezony.

Foto: Petr Sznapka, ČTK

Patrik Zdráhal by měl i v dalších dvou sezonách oblékat dres Vítkovic.

Článek

"V posledních letech zaznamenal značný progres. Dle mého názoru zatím ještě ale nedosáhl maxima svého potenciálu, a proto jsme rádi, že nadále bude hrát v našem týmu a bude své schopnosti dále rozvíjet," řekl trenér a generální manažer Vítkovic Jakub Petr.

"Víme o tom, že o Patrika byl zájem pomalu z celé extraligy, a nejen odtud. O to více nás i mě osobně těší, že ještě před koncem kalendářního roku nabrala jednání na intenzitě a mohli jsme se dohodnout na novém dvouletém kontraktu. Věřím, že Patrik na sobě bude pracovat stejně, jako tomu bylo doposud," dodal.

Zdráhal, který má za sebou dvouleté působení v kanadské juniorské soutěži QMJHL, hraje za první tým Vítkovic od roku 2014. V dosavadních 187 extraligových zápasech dal 39 branek a zaznamenal 24 přihrávek. Na listopadovém turnaji Karjala debutoval v reprezentaci, za kterou si zahrál i na prosincovém Channel One Cupu.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice