Hlavní obsah

Vedení Pirátů se s hráči dohodlo na řešení současné krize

Chomutov/Praha

Vedení Chomutova může po dnešní schůzce s hráči údajně garantovat uhrazení části závazků vůči nim s příslibem dalšího jednání a brzkého narovnání vzniklé situace. Podle oficiálního komuniké hokejisté extraligového klubu na dohodu přistoupili.

Foto: Václav Šálek, ČTK

První a kuriozní gól v dresu Komety dává tělem Jakub Orsava (na zemi) dále na snímku jsou (zprava) Tomáš Svoboda z Chomutova, Martin Šťovíček z Chomutova, Silvester Kusko z Brna a Bohumil Jank z Chomutova a (zleva) chomutovský brankář Dominik Pavlát a Tomáš Vondráček z Brna.

Článek

Pirátům se mělo podařit uhradit veškeré pohledávky, které měl klub vůči městu. Na klubových stránkách o tom informoval výkonný ředitel klubu Stanislav Mikšovic. Na následné schůzce se zástupci hráčů měl být přítomen i trenér a sportovní manažer Vladimír Růžička.

„Informoval jsem kluky, jaká je aktuální situace, a se svolením majitele jsem jim navrhnul řešení. Naše situace se nevyřeší ze dne na den, ale momentálně můžeme garantovat uhrazení části závazků vůči hráčům. Povedeme další jednání tak, aby se vše co nejdříve narovnalo," uvádí v prohlášení výkonný ředitel Mikšovic.

Foto: Václav Šálek, ČTK

Chomutovský brankář Dominik Pavlát v akci.

Pro klubové stránky se vyjádřil i jeden z nejzkušenějších hráčů soupisky Chomutova Radek Duda. „Je pravda, že jsme se s vedením dohodli na řešení, které jako kabina akceptujeme," prohlásil čtyřicetiletý útočník.

Reklama

Související témata: