Hlavní obsah

Zlín si pojistil obránce Řezníčka a uplatnil sedm opcí

Zlín

Obránce Dalibor Řezníček podepsal novou víceletou smlouvu s vedením hokejistů Zlína. Klub, který bojuje o účast v předkole play off extraligy, rovněž uplatnil opci na dalších sedm odchovanců. Zlín o tom informoval v tiskové zprávě.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Útočník Sparty Jan Buchtele (vlevo) a hokejisté Zlína Robert Říčka (uprostřed) a Dalibor Řezníček.

Článek

Řezníček prožívá velmi vydařené období. V 41 zápasech této sezony vstřelil šest branek, ve zlínském dresu za devět sezon odehrál už 437 utkání s bilancí 20 gólů a 44 asistencí.

Opci na příští ročník 2019/20 klub uplatnil u sedmi odchovanců. V extralize pravidelně nastupují útočníci Pavel Sedláček, Michal Popelka, Štěpán Fryšara a obránce Daniel Gazda. V první lize působí obránci Jan Dluhoš (Litoměřice), Martin Padrnos a útočník Jan Václavek (oba Poruba).

Klub tím navázal na nedávné pojištění služeb Tomáše Žižky a útočníka Tomáše Fořta, klíčových hráčů výběru trenéra Roberta Svobody.

"Postupně skládáme hráčský kádr pro další sezony. Po Pavlu Kubišovi a Jiřím Ondráčkovi jsme podepsali víceletou smlouvu s Daliborem Řezníčkem, který se letos výkonnostně zvedl a měl by patřit k pilířům defenzivy v dalších letech. U odchovanců jsme využili opce ve smlouvách, neboť se jedná o mladé a perspektivní hráče," shrnul jednatel a sportovní manažer zlínského hokeje Jiří Šolc.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články