Hlavní obsah

Další facka pro Zlín! Košem mu během pár dní dala už druhá oznámená posila

Hokejový útočník Samuel Buček nakonec extraligový Zlín neposílí. Dvacetiletý slovenský reprezentant se rozhodl nepřijmout nabídku Beranů poté, co klub ve čtvrtek odvolal z funkce hlavního trenéra Antonína Stavjaňu. Pod jeho vedením totiž Buček v minulé sezoně hrál v Nitře.

Foto: Profimedia.cz

Slovenský hokejový útočník Samuel Buček nakonec do Zlína nezamíří.

Článek

Dvacetiletý slovenský reprezentant měl zamířit do Zlína z finského týmu KooKoo kvůli osobě trenéra Antonína Stavjani, pod kterým dříve nastupoval ve slovenské Nitře. Jenže po čtvrtečním odvolání Stavjani, jehož na střídačce Beranů nahradil Robert Svoboda, si Buček všechno rozmyslel. Nakonec se rozhodl pro další angažmá v Nitře.

„Samuel Buček požádal vedení klubu o nedokončení transferu z důvodu změny na postu hlavního trenéra A týmu. Dle svých slov přicházel do zlínského klubu zejména za trenérem Antonínem Stavjaňou," uvedl Zlín na svých oficiálních stránkách.

Vedení klubu hráčově žádosti vyhovělo. Jeho důvod respektuje i přesto, že realizační tým byl připraven dát mu plnou šanci.

Ve středu moravský klub oznámil příchod útočníka Petra Pohla, jenž ale dal nakonec přednost nabídce Drážďan a nadále bude hrát v Německu.

Jedinou ze tří v tomto týdnu oznámených posil, která ve Zlíně zůstává, je tak osmadvacetiletý francouzský útočník Valentin Claireaux. V mužstvu je na zkoušku do listopadové reprezentační přestávky.

Reklama

Související témata: