Hlavní obsah

Do Vítkovic přišel na zkoušku další Lotyš. Nastoupí už v pátek proti Kometě?

Ostrava

Nejproduktivnějšího hráče týmu Robertse Bukartse (17 bodů za 6 gólů a 11 asistencí) doplnil ve Vítkovicích další lotyšský útočník. Už v pátek proti Kometě Brno (17.30 hodin) by mohl dres ostravského klubu obléct 23letý rodák z Rigy Frenks Razgals. Vítkovice tak reagují na ztrátu Lukáše Vopelky, který se vrátil z hostování do Hradce Králové, a dlouhodobá zranění útočníků Erika Němce a Daniela Kurovského.

Foto: Profimedia.cz

Frenks Razgals (vpravo) by mohl oblékat dres Vítkovic

Článek

„Je to reakce na tyto potíže," přiznal hlavní trenér a generální manažer Vítkovic Jakub Petr. „S Frenksem Razgalsem jsme se domluvili nejprve na zkoušce do konce tohoto kalendářního roku," doplnil.

Razgals má zkušenosti z lotyšské reprezentace a poslední čtyři sezony, včetně začátku této, nastoupil v KHL v dresu Dinama Riga k více jak 70 utkáním s bilancí tří vstřelených gólů a čtyř přihrávek.

Lotyšský forvard se k vítkovickému týmu připojil ve čtvrtek dopoledne a v případě, že klub stihne včas vyřídit všechny administrativní náležitosti spojené s transferem, nebude nic bránit jeho startu už v pátečním utkání proti Brnu.

Reklama

Související témata: