Hlavní obsah

Gólman Hamerlík by Třinci kvůli zranění neměl chybět dlouho

TŘINEC

Zranění slovenského gólmana třineckých hokejistů Petera Hamerlíka by nemělo být dlouhodobějšího rázu. Devětadvacetiletý brankář, který musel vystřídat v průběhu nedělního zápasu extraligy s Brnem, však vynechá minimálně úterní utkání v Českých Budějovicích.

Foto: Milan Malíček, Právo

Brankář hokejistů Třince Peter Hamerlík.

Článek

Člen kádru slovenské reprezentace odstoupil z duelu proti Brnu v 39. minutě zřejmě kvůli problémům s třísly. Klub v pondělí nechtěl jeho zranění specifikovat.

"Nemělo by to být ale nic vážného. Určitě však nebude moct nastoupit v úterý a v pátek už by snad mohl být v pořádku," řekl trenér Ocelářů Břetislav Kopřiva.

Marodka se zvětšuje

Řady obhájce titulu momentálně kosí jedno zranění za druhým. Vedle Hamerlíka musel Třinec na seznam marodů v pondělí ráno zapsat i útočníka Ladislava Kohna, který dostal úder holí do oblasti oka a rovněž zmešká úterní souboj na jihu Čech.

Už minulý týden se Třinci zranil jiný útočník Erik Hrňa, který si pochroumal rameno, a dlouhodobě Slezanům schází čtveřice Václav Varaďa, Daniel Seman, Martin Adamský, Zbyněk Hampl. V úterý se tak úřadující mistr bude muset obejít bez sedmi hokejistů.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice zítra 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice