Hlavní obsah

Novým asistentem kouče Varadi v extraligovém Třinci se stal Krátoška

Hokejisté extraligového Třince vstoupí do nové sezony s rozšířeným realizačním týmem, novým asistentem hlavního trenéra Václava Varadi se stal Aleš Krátoška. Šestačtyřicetiletý kouč, který po minulé sezoně z rodinných důvodů skončil v Hradci Králové, naváže s Varaďou na spolupráci z juniorských reprezentací.

Foto: Profimedia.cz

Aleš Krátoška bude novým asistencem hlavního trenéra Václava Varadi

Článek

"Naštěstí se vše vyvíjí dobře a já se mohl začít porozhlížet po něčem novém. V tu chvíli mi zavolal nejdříve Václav Varaďa a poté i sportovní ředitel Honza Peterek, se kterým jsem i něco odehrál," uvedl Krátoška na webu Ocelářů. Nabídky od úřadujícího mistra si váží. "Těším se na novou kapitolu v mém životě. Jsem tu proto, abych klubu pomohl udržet se tam, kam se za ta léta vypracoval," dodal bývalý extraligový útočník.

Krátoška s Varaďou poprvé spolupracoval v sezoně 2016/17 u reprezentační devatenáctky, o dva roky později se oba posunuli ke dvacítce. "Aleš je velmi zkušený trenér, kterého velmi dobře znám a vím, jak pracuje a co od něj čekat. Cítím a věřím, že naší organizaci může hodně pomoci," řekl Varaďa.

Krátoška doplní v roli asistenta Marka Zadinu, trenérem brankářů je i nadále Jaroslav Kameš.

Reklama

Související témata: