Hlavní obsah

Říha v Pardubicích skončil, stejně tak Janecký

PARDUBICE

Pardubické hokejisty už v příští sezóně nepovede trenér Miloš Říha. Správní rada klubu na středečním večerním jednání rozhodla, že musí mužstvo opustit, neboť má nezanedbatelný podíl na vyřazení největšího favorita play-off hned v prvním kole. Spolu s ním odchází i asistent Jiří Seidl, nová smlouva nebyla nabídnuta ani veteránovi Janeckému.

Článek

"Nabídli jsme Janeckému možnost v Pardubicích zůstat jako trenér mládeže," uvedl manažer Zbyněk Kusý. Dalším osmi hráčům má být snížen plat, konkrétnější závěry ale ještě nejsou jasné.

Brankář Svoboda, bratři Sýkorové, Divíšek, Blažek, to jsou nejčastěji skloňovaná jména hvězd, jejichž pardubická budoucnost je nejasná. Lubina naopak dostal nabídku na prodloužení angažmá, těžké bude udržet talentovaného Průchu, o nějž je velký zájem v cizině.

"Budeme se snažit o výměnu dvou až čtyř hokejistů, hlavně asi v obraně, za pár hodin sezení ale přece nemůžeme úplně zničit, co jsme tu několik roků budovali," uvedl Kusý, jenž se předběžně dohodl na dalším působení s centrem Dopitou.

Zprávy z pardubického zákulisí ale naznačují, že na postu brankáře se vedení snaží přimět k návratu brankáře Dušana Salfického, který poslední dvě sezóny chytal v CSKA Moskva.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články