Hlavní obsah

Třinecký útočník Polanský dostal pokutu za filmování

Třinecký útočník Jiří Polanský dostal od disciplinární komise hokejové extraligy pokutu ve výši deseti procent měsíčního platu za filmování ve čtvrtém finálovém zápase play off na ledě Litvínova.

Foto: Petr Sznapka, ČTK

Jiří Polanský z Třince.

Článek

Polanský se provinil v 54. minutě, kdy mu obránce Petr Chaloupka přizvedl hokejku. "Předstíráním zásahu v obličeji se pokusil ovlivnit úsudek rozhodčích a získal tak výhodu pro vlastní mužstvo," uvedl předseda disciplinární komise Karel Holý v tiskové zprávě.

Hlavní rozhodčí Martin Fraňo Chaloupku chybně vyloučil, Oceláři však v následné přesilovce sami inkasovali a nakonec prohráli 0:3.

Dvě pokuty od disciplinární komise dostal Motor České Budějovice. Prvoligový klub musí zaplatit 15.000 korun za to, že v zápase 9. kola baráže proti Chomutovu se moderátor na stadionu v rozporu s disciplinárním řádem vyjádřil k uznání branky Pirátů a nesouhlasně komentoval rozhodnutí hlavního arbitra i videorozhodčího. Dalších pět tisíc korun zaplatí Jihočeši za vhozenou láhev na ledovou plochu v průběhu třetí třetiny.

Reklama

Související témata:
  Třinec - České Budějovice dnes 17 : 00
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice