Hlavní obsah

Měla jsem víc cvičit, ale nemám doma puk, smála se Soukalová po slavnostním buly

Liberec

Z myšlenky, že by před zápasem zazpívala hymnu, sešlo, přesto se Gabriela Soukalová na ledě liberecké arény objevila. Vítězka biatlonového Světového poháru v dresu Bílých Tygrů vhodila čestné buly a diváci skandovali „Gabča, Gabča“.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Biatlonistka Gabriela Soukalová vhodila před pátým finále extraligy slavnostní buly.

Článek
Fotogalerie

Jak jste si užila přijetí od diváků?

Konečně se zase cítím ve svém živlu. Jak jsem viděla ty diváky, připomněla jsem si zimní sezónu a hned mám veselejší náladu. Super to bylo. Hrozně jsem se snažila hodit buly správně, ale úplně se mi to nepovedlo, snad mi to prominou.

Nacvičovala jste si, jak buly hodit?

(úsměv) To ne, nemám doma puk. Ale zkusila jsem si to tady chvíli před utkáním. Asi to chtělo víc...

Proč se nakonec nerealizoval plán, že byste zazpívala i hymnu?

Bylo to ve hře, akorát mám trochu zastřený hlas, protože mám pár dnů takovou zdravotní indispozici, tak jsem to musela zrušit. Docela mě to mrzí.

Jste fanynkou libereckých hokejistů?

Jak pocházím z Jablonce nad Nisou, tak už od základky jsme jim drželi palce, kolikrát jsem byla i na zápase. Vždycky byla skvělá atmosféra a přála jsem si, aby na nás jednou chodilo tolik diváků, co na Bílé Tygry. Možná jsem to trochu přivolala.

Jak teď trávíte volno po sezóně?

Volno jsem měla snad jeden den. Od tréninku mám klid, ale každý den mám jednu akci za druhou, různá focení… Tohle je daleko náročnější tím, že na to nejsem zvyklá.

Reklama

Související témata: