Hlavní obsah

Do Litoměřic nejdu, oznámil Bulík. U nás jsi tím skončil, vzkázal Slovákovi Hradec

Praha
Aktualizováno

Měl jít vypomoci prvoligovým Litoměřicím, s nimiž extraligový Hradec Králové spolupracuje, a rozehrát se v nich, jenže slovenský hokejový útočník Tomáš Bulík si postavil hlavu a tento krok odmítl. Reakce vedení východočeského klubu na sebe nenechala dlouho čekat - v Hradci končíš, rozvazujeme s tebou smlouvu! vzkázalo Bulíkovi.

Foto: David Taneček, ČTK

Tomáš Bulík už dres Hradce Králové nebude oblékat.

Článek

„Tomáš závažným způsobem porušil povinnosti vyplývající z hráčské smlouvy, kdy odmítl možnost výpomoci a rozehrání se v našem spolupracujícím klubu a nenastoupil do tréninku a ani do zápasu," prohlásil pro hradecké stránky generální manažer klubu Aleš Kmoníček.

Jednatřicetiletý Bulík, který v tuzemské extralize nastupoval i za Liberec a Karlovy Vary, přišel do Hradce Králové v lednu tohoto roku. V uplynulé sezóně za něj odehrál osm zápasů, v té aktuální sedm, gól ani asistenci si ale nepřipsal.

„Jeho chování bylo neprofesionální, proto jsme se rozhodli, že nebude nadále pokračovat v našem týmu. V tuto chvíli si spolu s agentem hledá nové angažmá," dodal Kmoníček na adresu Bulíka, jenž před šesti lety reprezentoval Slovensko na mistrovství světa.

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín