Hlavní obsah

Fandové se bouří. Žádné antipatie, Polanský nemá formu, reaguje Kýhos

Třinec

Zatímco fandové hokejistů Třince se bouří, třinecký kouč Vladimír Kýhos zůstává v klidu. To, že útočník Jiří Polanský nehraje, nepovažuje za problém. Nenasadil ho ani do boje s Pardubicemi (3:2 PP).

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Zleva útočník Třince Jiří Polanský a útočník Mladé Boleslavi Tomáš Hyka. Ilustrační snímek.

Článek

„Při zápase v Mladé Boleslavi (Třinec 27. 11. prohrál 4:5 - pozn. aut.) jsme stáhli sestavu a Jirka se dostal mimo ni a tak to je. Máme nabitý kádr a nevidím na tom nic divného. Tady skanduje celá hala, jako bychom byli HC Polanský a ne HC Oceláři Třinec. Tomu nerozumím," kroutil nechápavě hlavou Kýhos.

„Asi to tak má tady vyřízené, nevím. Vůbec mě tohle nevzrušuje," dodal kouč, který před sezónou nahradil na v Třinci Jiřího Dopitu.

Polanský má podle Kýhose stejnou šanci, jako všichni ostatní. „Žádné antipatie mezi námi nejsou. Jirka je jako každý jiný hráč v mužstvu," ubezpečoval Kýhos.

Momentálně na základní kádr ale nemá. „Je mimo sestavu, protože má slabší formu a mám poněkud jiné nároky na jeho hru. Ale on se do sestavy zase dostane. Zápasů je před námi ještě spousta," dal Polanskému naději Kýhos.

Reklama

Související témata: