Hlavní obsah

Procházka bude ze Sparty hostovat v Liberci, Pražanům se vrátí do hry Netík s Řepíkem

Liberec

Hokejový útočník Martin Procházka bude hostovat z pražské Sparty v Liberci. Bílí Tygři získali dvaadvacetiletého hráče do 31. ledna 2017. Uvedly to oficiální stránky libereckého klubu. Procházka má zacelit mezeru v kádru úřadujícího mistra při zraněních forvardů Michala Bulíře a Dominika Lakatoše.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Martin Procházka ze Sparty (vpředu) a Maxim Noreau z Bernu ve čtvrtfinále play off hokejové Ligy mistrů.

Článek

Procházka si v této sezoně extraligy připsal v dresu Sparty v 17 zápasech tři body za gól a dvě asistence. Celkem v nejvyšší soutěži, v které dosud oblékal jen dres Sparty, má na kontě 17 bodů za 12 branek a pět přihrávek z 68 utkání.

Do sparťanské sestavy by se měl naopak už ve čtvrtek vrátit útočník Tomáš Netík, který hrál naposledy 15. listopadu a od té doby byl na marodce.

V závěru kalendářního roku se pak sparťanským fanouškům poprvé představí i další forvard Michal Řepík. Toho Pražané získali v první polovině listopadu z Čeljabinsku, kde účastník letošního MS kvůli poraněnému ramenu, s nímž musel na operaci, předčasně skončil. Rehabilitace však běží podle plánu a po vánočních svátcích by se měl sparťanský odchovanec, jenž v minulé sezóně pomohl Liberci k titulu, vrátit do zápasového zatížení.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice