Hlavní obsah

Plzeň uhraje na Spartě potřebný bod, mají jasno sázkaři

Na drama zapomeňte. Sázkaři jsou před pátečními závěrečnými zápasy základní části extraligy přesvědčeni, že si předkolo play off zahrají hokejisté Plzně. Ti potřebují bodovat na ledě Sparty. Jsou tak zajedno s bookmakery Tipsportu. Konkurenční Chance sice favorizuje pražský tým, ale sázející už se kloní na stranu Západočechů.

Foto: David Taneček, ČTK

Budou se takto hokejisté Plzně radovat i v pátek večer z postupu do předkola play-off?

Článek

Plzeň momentálně díky třetí výhře z posledních čtyř utkání stále drží postupovou desátou příčku zajišťující předkolo play off. O dva body zpět je Zlín, další bod pak ztrácí nyní dvanáctá Olomouc. V posledním kole hraje Plzeň na Spartě, Olomouc přivítá Kometu Brno a Zlín hraje doma s Karlovými Vary.

Rozhodne se samozřejmě až na ledě, napovědět o ambicích týmů ale mohou kurzy sázkových kanceláří. Možnost, že do předkola play off projde Plzeň, je v Tipsportu nabízena v kurzu 1,65:1, o něco méně se věří Zlínu 2,5:1 a nejmenší šance má podle bookmakerů Olomouc 13:1.

Sázkaři v tuto chvíli nejvíce dávají na své tikety páteční neprohru Plzně na ledě Sparty, ta je hodnocena kurzem 1,6:1 (během středy byl kurz 1,75:1). „Bod Plzni stačí a sázkaři věří, že jej proti Spartě získá," komentovala vypsanou sázkovou příležitost Dana Šulcová z MediaTrust Communications zastupující Tipsport.

Podobná je situace také u Chance. Ta v duelu Sparty s Plzní v následujícím extraligovém kole sice favorizuje Spartu, ale kurz na výhru Pražanů vyskočil z 1,85:1 na 2,25:1. Naopak možnost vítězství Plzně byla hodnocena původně kurzem 3,44:1 a momentálně se sází 2,55:1.

„Více než polovina sázejících pořád věří Spartě, ale lze říct, že kurz na hosty klesá a sázky se pomalu přelévají na stranu Plzně či remízy," prohlásila pro Sport.cz Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.

Reklama

Související témata: