Hlavní obsah

Třinecké Oceláře bude v play off provázet Rocky Kreps Balboa

Třinec
Aktualizováno

Dočkali se. Hokejisté Třince vstoupí ve středu po jedenácti dnech volna do extraligového play off proti Chomutovu v nových dresech a řádně nabuzení. Provázet je bude motivační klip, jehož hlavní tváří je „boxer" Kamil Kreps.

Vůle vítězit - díl 2: Kamil Kreps dře v posilovněVideo: HC Oceláři Třinec

 
Článek

Vůle vítězit - díl 1: Kamil Kreps trénuje v prostorách oceláren

Útočník, který v kariéře oblékal například dres Floridy Panthers v NHL, či kazašského Barysu Astana v KHL v klipu maká v posilovně, skáče přes švihadlo a boxuje podobně jako slavný filmový Rocky. Právě píseň Eye of the tiger americké rockové kapely Surviver ze slavné hollywoodské série klip hudebně podkresluje.

„Byla to první má zkušenost tohoto typu a přiznám se, že jsem vůbec nevěděl, co od natáčení očekávat," svěřoval se 32letý hokejista Třince. „Ale film se Sylvestrem Stallonem jsem jako malý kluk hodně miloval. Ovšem jako Rocky jsem se necítil. Box je pro mě pouze doplňkovým sportem, nejsem žádný profesionál. Ale dělal jsem, co jsem mohl," popisoval Kreps.

Nejen kvůli kladnému vztahu k boxu byl právě Kreps vybrán k natáčení. Zkušený útočník podle autorů zapadá do motta pro play off Vůle vítězit! i kvůli své oddanosti k hokeji. V minulé sezóně se Kreps potýkal s otřesem mozku, přesto se dokázal vrátit a letos patří k tahounům týmu. Hodně času tráví i v posilovně, před kamerou prý proto i dobře vypadá.

„Posilovna mě baví a jsem tam často. Cvičení mě naplňuje, takže na tom asi něco bude," smál se Kreps. Natáčení ho bavilo a pokračování by se nebránil. „Klidně bych do toho šel znovu. Užil jsem si to, byla to výborná zkušenost," vyprávěl Kreps.

Motto pro play off Vůle vítězit! budou mít Oceláři i na dresech. Poprvé je diváci uvidí ve středu, kdy se Třinec doma poprvé postaví Chomutovu. „Nejen talent či fyzická připravenost mnohdy rozhoduje o úspěchu či neúspěchu. Vůle, vytrvalost, výdrž nebo vášeň jsou také důležité. Play off je pro každý tým výzvou a počítají se jenom výhry. Jen ty dovedou toho nejlepšího k celkovému vítězství," naznačil mluvčí klubu Radim Sajbot.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice zítra 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice