Hlavní obsah

Kanaďan uspěl na zkoušce v Pardubicích, chce pomáhat i v kanceláři, ale jen na půl úvazku!

Pardubice

Kanadský hokejový obránce Rhett Holland uspěl na zkoušce v Pardubicích a dnes podepsal s Dynamem roční smlouvu. Třiadvacetiletý rodák z Calgary, jehož v roce 2012 draftovala ve čtvrtém kole na 102. místě Arizona, působil v uplynulých pěti letech na Michigan State University v NCCA a v minulém ročníku sehrál i tři zápasy v ECHL za Idaho. A uplatnění v klubu by rád našel i mimo led. Nabízí klubu i pomoc při práci v kanceláři.

Foto: Sport.cz

Kanadský hokejista Rhett Holland uspěl na zkoušce v Pardubicích a podepsal v klubu smlouvu.

Článek

"Rhett nás přesvědčil svými výkony v přípravě, že nám v sezóně pomůže. Jedná se o velmi důrazného obránce, který se vymyká svým stylem hokejem v porovnání se zadáky, které máme," uvedl generální manažer Pardubic Dušan Salfický.

"Když jsem sem přicházel na testy, říkal jsem si, že podepsat tu smlouvu by se rovnalo splnění snu. Už se těším na novou sezónu, až to všechno 8. září vypukne," vzhlíží Holland ke startu extraligy. "Věřím, že nás čeká výborný rok. Mým cílem je důraznou hrou v obraně pomoci celému mužstvu, hlavně brankáři. Každý zákrok obránce může pomoci vyhrát celý zápas," dodal zadák měřící 188 cm a vážící 100 kg.

V NCAA sehrál 139 utkání a připsal si 19 bodů za čtyři branky a 15 asistencí. V třech duelech v ECHL nebodoval. "Na střední škole i Michiganské univerzitě jsem získal výborné zkušenosti, na vysokou školu jsem chodil pět let a mnoho jsem se naučil. Vystudoval jsem reklamu a obchodní management, mohu pomoci i v kanceláři na poloviční úvazek," dodal Holland.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec