Hlavní obsah

Obránce Stříteský v Mladé Boleslavi skončil

Mladá Boleslav

Hokejista Matěj Stříteský končí v extraligové Mladé Boleslavi. Bruslařský klub se dohodl se sedmadvacetiletým zadákem na předčasném rozvázání smlouvy. Mladá Boleslav se naopak dohodla na pokračování angažmá obránce Vladimíra Emingera a útočníka Tomáše Urbana. Oba byli v týmu na zkoušku a nyní mají uzavřené smlouvy do konce ročníku. Uvedly to oficiální stránky klubu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

David Rittich (vlevo) a Matěj Stříteský oslavují vítězství nad Spartou.

Článek

Stříteský sehrál v této sezóně za Mladou Boleslav 11 zápasů a připsal si tři body za tři asistence. Naposledy nastoupil 22. října v domácím duelu s Kometou Brno (0:2). Do Mladé Boleslavi přišel Stříteský před sezónou 2014/15 z Litvínova. Celkově má na kontě v extralize 418 zápasů a 117 bodů za 39 branek a 78 asistencí.

Pětadvacetiletý Eminger přišel do Mladé Boleslavi v polovině září na hostování ze Sparty. V 11 duelech v novém působišti zaznamenal jednu asistenci.

O sedm let starší Urban načal v Mladé Boleslavi třetí sezónu. V létě přitom už byl na odchodu, avšak na konci srpna uzavřel dvouměsíční zkušební kontrakt. V 18 utkáních nasbíral čtyři body za dvě branky a stejný počet asistencí.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice