Hlavní obsah

Astana - Chabarovsk 4:2Zohornovy body hokejistům Chabarovsku k výhře nepomohly

Moskva
Aktualizováno

Útočník Tomáš Zohorna si v Kontinentální hokejové lize vylepšil statistiky o devátý gól a desátou asistenci, ale jeho Chabarovsk prohrál na ledě Barysu Astana 2:4. Český kapitán Amuru se dvakrát zasloužil o vyrovnání. Nejprve skóroval sekundu před koncem první třetiny, ve třetí části se podílel na gólu Kirilla Rasskazova. Domácí si ale brzy vzali vedení zpět a Chabarovsk prohrál počtvrté za sebou.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Český útočník Tomáš Zohorna.

Článek

Brankář Jakub Kovář nedochytal domácí zápas Jekatěrinburgu proti nejproduktivnějšímu týmu soutěže Petrohradu. Na střídačku odešel po čtvrtém inkasovaném gólu na začátku třetí třetiny. Náhradník Andrej Makarov kapituloval ještě dvakrát, zatímco spoluhráči se neprosadili za celý zápas ani jednou, což se jim přihodilo podruhé za poslední tři zápasy. Debakl lídra Východní konference znamenal desátou porážku v sezoně.

Také střelci nejlepšího týmu KHL CSKA Moskva tentokrát zcela vyhořeli a po šesti výhrách poznali hořkost porážky. V Jaroslavli stačil domácímu Lokomotivu k vítězství jediný gól, který dal ve vlastním oslabení Stěpan Sannikov. Favorita vychytal Ilja Konovalov.

Kontinentální hokejová liga:
Jekatěrinburg - Petrohrad 0:6
Ufa - Kunlun Red Star 7:4
Barys Astana - Chabarovsk 4:2 (za hosty T. Zohorna 1+1)
Čerepovec - Dinamo Riga 3:2 v prodl.
Jaroslavl - CSKA Moskva 1:0
Dinamo Minsk - Slovan Bratislava 5:3
Jokerit Helsinky - Dynamo Moskva 2:3.

Reklama