Hlavní obsah

Paráda v KHL! Kovář byl na Utkání hvězd za mušketýra, Maione zpíval

Praha

Výběr Černyšenovy divize s českým obráncem Janem Kolářem z Chabarovsku vyhrál dovednostní soutěže před Utkáním hvězd KHL v Kazani, které se koná v neděli. Fanoušci v zaplněné Tatněfť Areně pro deset tisíc diváků si vychutnali nejen přehlídku hokejového umění osobností soutěže, ale také dobrou zábavu.

Foto: Sport.cz

O zábavu měli fanoušci postaráno

Článek

Hokejisté oživili průběh soutěží i převleky, kanadský obránce Mathew Maione dokonce mimo soutěž zahrál na kytaru a rozezpíval publikum písní Ho Hey od kapely The Lumineers.

"Je to moje oblíbená skupina. Doufám, že si to všichni užili. Společně s KHL jsme připravili toto vystoupení a většina spoluhráčů o tom ani nevěděla. Muzika je můj koníček. Mám v Rize akustickou kytaru a ve volném čase na ni hraju," řekl Maione pro server championat.ru.

Český gólman bavil fanoušky

Brankář Jakub Kovář pobavil diváky v mušketýrském převleku spolu s triem klubových spoluhráčů z Jekatěrinburgu Nikitou Trjamkinem, Nigelem Dawesem a Stéphanem Da Costou. Gólman Konstantin Barulin zase vyjel na led v převleku londýnského dandyho.

V soutěžích nasbírala Černyševova divize devět bodů. Druhá skončila se šesti body Tarasovova divize s obráncem Jakubem Nakládalem z Jaroslavle a útočníkem Michalem Řepíkem z Podolsku. Pět bodů získala Bobrovova divize a se třemi body skončila poslední Charlamovova divize s Kovářem.

Los také určil program nedělní exhibice, která začne ve 14:00 SEČ. V semifinále na sebe narazí Bobrovova divize s Tarasovovou a Charlamovova divize proti Černyšovově.

Reklama