Hlavní obsah

Ostuda Slovanu! Gól přes celé kluziště a útočník v roli náhradního brankáře

Nedůstojný závěr sezony! Tým Slovanu Bratislava ve středu od Jokeritu Helsinky dostal nálož v podobě výsledku 1:7. K vidění byl i kuriózní gól přes celé kluziště. Svěřenci Vladimíra Országha nastoupili s patnácti hráči a pouze s jedním gólmanem. Náhradníka do klece musel dělat útočník v brankářské výstroji. Slovan se zmítá v obrovských problémech a všichni už vyhlížejí konec ročníku.

Mladík v brance Slovanu Michal Vojvoda dostal gól přes celé kluziště.

 
Článek

Beznadějně poslední Slovan Bratislava dohrává letošní sezonu KHL v krizovém režimu. Ke středečnímu utkání s Jokeritem v Hartwall Areně odcestoval pouze s jediným gólmanem. A osmnáctiletému Michalu Vojvodovi kryl záda útočník Casey Bailey.

Mladík v brance v nezáviděníhodné situaci inkasoval kuriózní gól přes celé kluziště na 0:7. Nahození Dána Olivera Lauridsena před gólmanem nepříjemně odskočilo a Vojvoda na odraz puku nedokázal zareagovat. Vypadalo to, jakoby směšný gól podtrhl veškeré trápení Slovanu.

Foto: Profimedia.cz

Jakub Štěpánek v dresu Slovanu Bratislava.

Nedůstojná situace v brankovišti slovenského klubu s náhradníkem v podobě hráče z pole má více důvodů. Jakub Štěpánek si odpykává trest. Majitel stříbra a bronzu z MS v zápase s Dinamem Riga vztekle praštil do zlomené hokejky, která trefila sudího. Disciplinární komise jeho počínání potrestala zákazem startovat v pěti následujících utkáních.

Už před delší dobou Slovan opustil Marek Čiliak, který zamířil do brněnské Komety. Slovanu se rozpadá tým a nemůže podepisovat nové hráče. To mu zakázalo vedení KHL kvůli tomu, že opakovaně neplní finanční závazky a neplatí své dluhy.

Slovan se s finančními problémy potýká dlouhodobě a opakovaně. S 33 body je beznadějně posledním týmem celé KHL. Z třiceti posledních zápasů vyhrál pouze pětkrát. To, jestli se bratislavský klub objeví i v další sezoně, není vůbec jisté. Slovanu zbývá odehrát poslední utkání.

Reklama