Hlavní obsah

Kazaň - Omsk 2:3Stav série 0:4Hokejisté Kazaně Gagarinův pohár neobhájí, vyřadil je Omsk

Moskva/Praha
Aktualizováno

Hned v prvním kole play off KHL skončily naděje hokejistů Kazaně na obhajobu Gagarinova poháru. Tým s nejproduktivnějším českým hráčem základní části Jiřím Sekáčem prohrál v osmifinálové sérii s Omskem všechny čtyři zápasy, v tom posledním v neděli na domácím ledě podlehl Avangardu 2:3.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Magnitogorsku Josef Jandač.

Článek

Králem čtvrtého utkání byl útočník Sergej Šumakov, autor všech tří branek vítězného mužstva. Hosté díky němu vedli v polovině zápasu 3:1 a brankář Igor Bobkov jim nakonec vychytal nečekaně rychlý postup do čtvrtfinále.

Hokejisté Magnitogorsku vyrovnali sérii s Ufou na 2:2. Svěřenci českého trenéra Josefa Jandače rozhodli zápas na soupeřově ledě gólem v prodloužení, v 68. minutě uzavřel skóre na 2:1 kanadský útočník Matt Ellison.

Metallurg, který v předchozím zápase v Ufě inkasoval pět gólů v první třetině a prohrál 1:5, tentokrát začal v brance s náhradníkem Arťomem Zagidulinem mnohem lépe a v 25. minutě hosty poslal do vedení Dennis Rasmussen. Ufa dokázala pět a půl minuty před koncem třetí třetiny vyrovnat, po Ellisonově teči v prodloužení ale zápas ztratila.

Osmifinále Kontinentální hokejové ligy:
Východní konference - 4. zápasy:
Ufa - Magnitogorsk 1:2 v prodl., stav série 2:2,
Kazaň - Omsk 2:3, konečný stav série 0:4.
Západní konference - 4. zápasy:
Dynamo Moskva - Jokerit Helsinky 3:0, stav série 3:1;
HK Soči - Jaroslavl 3:1, stav série 2:2.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články