Hlavní obsah

Kudrna rozhodl čtyři sekundy před sirénou o výhře Magnitogorsku

Čtyři sekundy před koncem zápasu rozhodl útočník Jaroslav Kudrna o vítězství hokejistů Magnitogorsku v Kontinentální lize na ledě CSKA Moskva 5:4. Jednu branku vítězů vstřelil také Tomáš Rolinek, jenž skóroval pojedenácté v sezóně a je druhým nejproduktivnějším hráčem týmu. Kudrna dal svůj šestý letošní gól, na který čekal déle než měsíc.

Foto: www.khl.ru

Jaroslav Kudrna v dresu Magnitogorsku

Článek

Metallurg vedl v celém zápase jen pět minut po Rolinkově trefě z 29. minuty. CSKA si v úvodu třetího dějství vypracoval dvougólový náskok, ale Magnitogorsk nakonec potvrdil roli favorita. Po výhře ztrácí dva body na lídra soutěže Ufu, která má zápas k dobru.

Svou dvanáctou brankou v sezoně zpečetil Pavel Brendl vítězství Nižného Novgorodu 3:1 nad Jekatěrinburgem, k němuž přispěl i jednou asistencí. Svou bilanci vylepšil na 18 kanadských bodů a ztrácí jediný bod na nejproduktivnější duo Torpeda Jaroslav Bednář - Ilja Krikunov.

Úspěšnou premiéru v brance vítězů si odbyl český gólman Martin Falter, který do ruského klubu přišel o víkendu ze slovenské Skalice. Náhradník za zraněného rakouského brankáře Bernda Brücklera kapituloval pouze v 51. minutě v oslabení při střele Alexeje Simakova a byl vyhlášen nejlepším hráčem Nižného Novgorodu.

Kontinentální hokejová liga:
Nižnij Novgorod - Jekatěrinburg 3:1 (za domácí Brendl 1+1), Viťaz Čechov - Čeljabinsk 2:3, CSKA Moskva - Magnitogorsk 4:5 (za hosty Rolinek 1+0, Kudrna 1+0).

Reklama

Související témata: