Hlavní obsah

Fair play pláče! Rusové zamkli hráče Slovanu v kabině, aby neviděli trénink CSKA

Moskva/Bratislava

Hodně vyhrocená je série osmifinále play off Západní konference Kontinentální hokejové ligy mezi CSKA Moskva a bratislavským Slovanem, Rusové se ve snaze postoupit údajně navíc neštítili uchýlit k neférovému jednání. Podle serveru čas.sk představitelé ruského klubu, jenž vede 2:0 na zápasy, před druhým utkáním v Moskvě nechali hráče i vedení Slovanu zamknout v kabině, aby nemohli sledovat trénink domácích hokejistů.

Foto: Profimedia.cz

Do ručního vyřizování názorů se dostali i Michal Sersen ze Slovanu a Gennadij Stoljarov z CSKA.

Článek

Když hráči a trenéři vešli do své kabiny, pořadatelé dveře zvenčí zabezpečili řetězem od kola a před dveře se postavil policista.

„V pondělí před druhým utkáním jsme měli trénink v moskevské aréně. Před námi trénovali hráči CSKA. Když jsme vstoupili do kabiny, zamkli nám dveře pomocí řetězu, abychom jejich trénink neviděli. A ještě postavili před dveře policistu," uvedl generální manažer Slovanu Maroš Krajči.

Když se hráči pokoušeli dostat z kabiny, ruský policista se jim smál. „Když jsme trénovali my, Rusové to sledovat mohli," dodal Krajči.

CSKA Moskva vyhrál první utkání osmifinále play off 2:0 a druhý 3:2 v prodloužení. Série pokračuje dnes a v sobotu v Bratislavě. Slovan věří, že ji ještě dokáže zdramatizovat.

Reklama