Hlavní obsah

Omsk - Chabarovsk 2:4Zohornova asistence přispěla k čtvrté prohře Omsku za sebou

Moskva

Hokejisté Omsku podlehli v Kontinentální lize doma Chabarovsku 2:4 a prohráli čtvrtý zápas za sebou. Přesto mají v čele Černyševovy divize dál velký náskok, protože ani druhé Ufě se nedaří a její série porážek je ještě o tři zápasy delší. K výhře Chabarovsku přispěl jednou asistencí reprezentační útočník Tomáš Zohorna, s 28 body čtvrtý nejproduktivnější Čech v lize.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Český hokejový útočník Tomáš Zohorna.

Článek

Amuru vyšel v Omsku úvod zápasu, českého brankáře Dominika Furcha překonali hosté do desáté minuty dvakrát. V poslední třetině domácí tým snížil na 2:3, ale patnáct sekund před sirénou rozhodl gólem do prázdné branky Vladislav Ušenin. Přesto má Chabarovsk už jen teoretickou šanci na postup do play off.

Moskevské Dynamo vyhrálo v Záhřebu 6:3, jeho poslední gól dal do prázdné branky chorvatského týmu Lukáš Kašpar. Ten měl v utkání bilanci 1+1, v domácím mužstvu zaznamenal dvě asistence Jakub Krejčík.

Jeho spoluhráč Jiří Smejkal si za Medveščak zahrál naposledy, neboť se stal posilou pražské Sparty. Není ale vyloučeno, že klub ještě dnes opustí také Krejčík. V Záhřebu končí i trenér Gordie Dwyer, jenž míří do švýcarského celku Ambri-Piotta.

Kontinentální hokejová liga:
Novokuzněck - Vladivostok 3:2 po sam. nájezdech
Novosibirsk - Kunlun Red Star 1:0
Omsk - Chabarovsk 2:4 (za hosty T. Zohorna 0+1)
Nižněkamsk - Kazaň 8:2
Slovan Bratislava - Jaroslavl 3:2 po sam. nájezdech (Kundrátek 0+1 - Nakládal 0+1)
Záhřeb - Dynamo Moskva 3:6 (Krejčík 0+2 - Kašpar 1+1)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články