Hlavní obsah

Hokejové MS jako na dlani. Sport.cz spustil speciál k šampionátu v Rusku

Už jen deset dní zbývá do zahájení letošního mistrovství světa v ledním hokeji v Rusku. Nejnavštěvovanější sportovní server v České republice Sport.cz při té příležitosti spustil speciál s kompletním informačním servisem.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Při šampionátu na domácí půdě čeští hokejisté na medaili nedosáhli. Jak dopadnou letos v Rusku?

Článek

Letošní šampionát v Moskvě a Petrohradu odstartuje 6. května a do vhození úvodního buly běží na domovské stránce Sport.cz odpočet, v samotné rubrice pak přibývají články s tématikou MS a po zahájení mistrovství se začne daty plnit i statistický modul.

Po zahájení mistrovství bude žít hokejem i domovská stránka Seznam.cz: maskot Krasty se v průběhu MS několikrát oblékne do hokejové výstroje a nově se budou v boxíku Sport.cz zobrazovat i aktuální průběžná skóre ze zápasů českého týmu.

Z Ruska budou čtenáře Sport.cz podrobně informovat dva reportéři, Martin Kézr a Jan Škvor, kteří budou vedle klasického zpravodajství přinášet rozhovory, reportáže z místa i detaily ze zákulisí českého týmu a šampionátu vůbec. K bleskovým informacím pak více letos využijeme i twitterový účet @Sportcz, kde můžeme rychleji reagovat na aktuální události a komunikovat s fanoušky.

„Server Sport.cz navštíví každý měsíc téměř 2 milióny reálných uživatelů. V den prvních dvou zápasů, kdy navíc hrají i Češi proti domácím Rusům, proto očekáváme zvednutí návštěvnosti alespoň na 500 tisíc, jako tomu bylo při startu mistrovství loni v květnu. Přitom nejvíce reálných uživatelů, konkrétně 700 tisíc, k nám během loňského mistrovství přišlo 12. května, kdy hrálo také Česko proti Švýcarsku. Pro naši redakci je první letošní velký speciál současně i přípravou na to, co nás tento rok čeká. Fanoušci se mohou těšit i na extra informační servis během mistrovství Evropy ve fotbale ve Francii a letních olympijských her v brazilském Riu de Janeiro," vysvětluje Norbert Gulevič, manažer týmu obsahových služeb.

Reklama

Související témata: