Hlavní obsah

Češi se v Bratislavě cítí skvěle. Kdo odchází z tréninků jako poslední a proč?

Spokojenost s kabinou i se zázemím. Mírné výtky na kvalitu ledu. Tak lze stručně shrnout první dojmy české hokejové reprezentace z dějiště mistrovství světa v Bratislavě. „Kabina je daleko prostornější, než byla loni v Kodani. Tam nebyly ani stropy, jen taková síť. Všechno bylo slyšet,“ vybavuje si Michal Řepík. „Tady je kabina veliká, navíc bydlíme hned vedle haly, takže super zázemí,“ dodává další útočník Michael Frolík.

Čeští hokejisté si pochvalují zázemí v Bratislavě. Kdo odchází z tréninků jako poslední? Video: SPORT.CZ

 
Článek

Právě Michael Frolík má z českého týmu největší výdrž. Ač patří k nejzkušenějším, z tréninků odchází až mezi posledními. „Mám to tak ve zvyku. Vždycky chodím mezi posledními, rád pracuju ještě na některých věcech," vysvětluje jedenatřicetiletý forvard Calgary. Zároveň si ale neodpustí mírnou kritiku na kvalitu ledu. Co řekl, to se dozvíte v našem videu.

Čeští hokejisté zatím v Bratislavě absolvovali dva tréninky. Oba v tréninkové hale. Ve čtvrtek  se už budou připravovat v té hlavní, kde je v pátek čeká úvodní duel mistrovství světa se Švédy. „Byl jsem tady v roce 2011 a vybojovali jsme bronz. Byl to úspěšný šampionát. Doufejme, že to budeme moct letos napodobit," přeje si Frolík.

Česká hokejová reprezentace vyhlíží další posilu z NHL

<a href="http://www.sport.cz/">Sport.cz</a>

Reklama

Související témata: