Hlavní obsah

Ruply nervy, hokejisté se poprali na tréninku

Horké hlavy v zápase NHL, nic výjimečného. Ale v tréninku, aby se do sebe pustili spoluhráči? I to se může stát, zvláště, když se týmu nedaří a prohrává. Před pár hodinami to poznala dvojice ze St. Louis Blues, kdy se do sebe pustili obránce Robert Bortuzzo a útočník Zach Sanford. Vše musel vyřešit až jeden z trenérů, který hráče roztrhl. Proč k takové situaci vůbec došlo?

Foto: Repro: video

Obránce Robert Bortuzzo a útočník Zach Sanford ze St. Louis Blues se poprali na tréninku.

Článek

„To se stává, kluci jsou frustrovaní, takže někdy se i tohle v tréninku přihodí, protože chtějí být úspěšní a chtějí vyhrávat," řekl trenér Craig Berube pro server sportsnet.ca.

Hráči St. Louis Blues prohráli z posledních jedenácti zápasů osm. Proto mají nervy na pochodu. Průchod emocím dali najevo devětadvacetiletý Bortuzzo a o pět let mladší Sanford.

„Tohle je součástí hokeje. Stále jsme spoluhráči, někdy se objeví frustrace. Miluju to, je to skvělé, nevím, jestli to má ještě někdo rád," přidal se spoluhráč Pat Maroon.

V lednu 2012 zažil podobnou situaci Tomáš Plekanec v Montrealu, který se popral také se spoluhráčem. Český útočník se dostal do křížku s obráncem P. K. Subbanem. Oba odhodili rukavice a než je spoluhráči odtrhli, vyměnili si několik ran.

Reklama