Hlavní obsah

Malý kluk jí daroval chycený puk. Fanynku NHL tím dohnal k slzám

Anaheim/Praha

Daroval jí svůj puk. Ona neudržela slzy. Dojemnou chvíli nabídl středeční duel NHL mezi týmy Anaheim Ducks a Calgary Flames. Diváci v Honda Center v Anaheimu ještě před startem hokejového představení byli svědky pěkného gesta malého klučiny, který daroval chycený puk jedné z divaček a dohnal ji tím k slzám. Calgary prohrálo s Ducks 1:3. Bránu Flames hájil David Rittich.

Foto: Sport.cz

Malý fanoušek Calgary rozplakal divačku, když jí daroval chycený puk.

Článek

Hokejisté obou celků se právě chystali k souboji na ledě Anaheimu. První tým Západní konference Calgary má své místo ve vyřazovacích bojích dávno zajištěné a dvě kola před koncem základní části tak ladí formu na nejdůležitější část sezony. Hráči tak mají dost času na to věnovat se v uvolněné atmosféře během rozbruslení i divákům v hledišti.

O trochu rozptýlení před zápasem se postaral gólman Calgary Mike Smith, který se rozhodl potěšit fanoušky v ochozech dárkem v podobě puku. Ten zachytila blonďatá dáma a předala ho malému klučinovi po pravici. Jenže ani u něj se kotouč dlouho neohřál.

Hoch se zachoval jako pravý gentleman, když svou trofej nabídl jedné z fanynek, která o puk směrem k hokejistům také projevovala zájem. Na videu je vidět, jak mladá příznivkyně Flames s díky odmítne, ale kluk je neoblomný a kotouč jí nakonec stejně předá. Dojatá divačka ho ještě stihne obejmout, než propukne v dojatý pláč.

Tým Calgary svůj zápas s Anaheimem nezvládl a prohrál 1:3. V brance hostů tentokrát před Mikem Smithem dostal přednost David Rittich, který kryl 29 střel Kačerů. V posledním střetnutí základní části přivítají Plameny v sobotu na domácím ledě Edmonton Oilers. Pak teprve začne jejich útok na hlavní trofej. A kdo začne v bráně jako jednička? To se fanoušci dozvědí už velmi brzy.

Reklama

Související témata: