Hlavní obsah

Pořádný malér hokejistů! Kvůli sporu o útratu zmlátili muže a čeká je soud

New York

Na pořádný malér si po mejdanu v nočním klubu zadělali třiadvacetiletý americký útočník Columbusu Sonny Milano a o rok mladší kanadský forvard Colorada A.J. Greer. Nadějní hokejisté po nočním tahu napadli v ranních nedělních hodinách dalšího účastníka párty a byli zadrženi policií. Na začátku září je čeká soud.

Foto: Profimedia.cz

Útočník Columbusu Sonny Milano.

Článek

Podle listu New York Post se bujarého večírku zúčastnilo pět osob včetně dvou hokejistů NHL. Milanovi s Greerem kamarád jejich podnájemníka slíbil sehnat stůl v nočním klubu na Manhattanu i s obsluhou za 1200 dolarů. Jenže když jim byl následně předložen společný účet k zaplacení, stálo na něm 2300 dolarů (zhruba 52 tisíc korun).

A to se ani jednomu z hokejistů nelíbilo. Při rozpočítávání útraty v bytě pak došlo na pěsti. Milano s Greerem měli podnájemníkova kamaráda napadnout a způsobit mu několik zranění na hlavě, krku, čelisti a bicepsu.

Foto: Profimedia.cz

Útočník Colorada A.J. Greer.

Oběť napadení v 6:30 ráno místního času přivolala policii, ošetření od zdravotníků ale odmítla. Strážníci následně oba hokejisty zatkli a převezli je na policejní stanici, kde byli obviněni z napadení.

4. září, necelý týden před startem nového ročníku NHL, půjdou před soud. Columbus i Colorado vzaly informaci od police na vědomí, s oficiálními prohlášeními ale oba kluby počkají až do ukončení vyšetřování.

Milana draftoval Columbus v roce 2014 z celkového šestnáctého místa, svůj talent ale zatím nedokázal naplno rozvinout. V uplynulé sezoně odehrál za Blue Jackets jen osm zápasů a většinu času strávil na farmě v Clevelandu.

Greera si Colorado vybralo na draftu v roce 2015, v minulém ročníku nastoupil za Avalanche jen k patnácti střetnutím.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články