Hlavní obsah

Na party dorazil vrtulníkem. Hrdina se dočkal dojemného objetí od 99leté babičky

Praha

Za dřinu se dočkal největší odměny, které hokejista může v klubu dosáhnout. Útočník Ryan O'Reilly v červnu výrazně pomohl hokejistům St. Louis Blues k premiérovému zisku Stanley Cupu. Teď se se slavným pohárem pochlubil ve svém rodném městě, kde trofej ukázal také synovi, fanouškům a babičce, které je 99 let.

Foto: Facebook: St. Louis Blues

Hokejista Ryan O'Reilly s ročním synem a trofejemi z uplynulé sezony.

Článek

Seaforth v Ontariu zažil velké oslavy O'Reilly se dokonce projel s pohárem na hasičském voze.

Když se poprvé od zisku Stanley Cupu setkal s babičkou, dočkal se dlouhého a dojemného objetí. Byla pyšná na svého vnuka. Poté kanadský forvard udělal radost také ročnímu synovi. Je jedno, kolik vám je let, tato magická trofej má své obdivovatele v každém věku.

Na setkání s rodinou se osmadvacetiletý forvard dostavil stylově, přiletěl vrtulníkem. Stanley Cup se nevyhrává každý rok, takže se pořizují snímky do alba všude. Tady se fotilo také na rodinné farmě, navíc se všemi trofejemi, které O'Reilly v minulé sezoně získal.

O'Reilly odehrál část play off NHL s naprasklým žebrem. I se zraněním v posledních čtyřech finálových zápasech proti Bostonu pokaždé skóroval, čímž navázal na 34 let starý zápis Waynea Gretzkého.

Za své výkony byl následně odměněn Conn Smythe Trophy pro nejužitečnějšího hráče vyřazovacích bojů. Také získal Frank J. Selke Trophy pro nejlépe bránícího útočníka.

Reklama

Související témata: