Hlavní obsah

Hvězdný borec NHL má problém. Jak ta ženská asi zareaguje? napadlo ho a stáhl si kalhoty

Scottsdale/Praha

Patří mezi nejlepší hokejisty současnosti, je považován za největšího favorita na nového kapitána Toronta, přestože mu před týdnem bylo teprve dvaadvacet let. Kanadský útočník Auston Matthews, jednička draftu NHL roku 2016, však nyní má i jiné starosti než ty hokejové. V arizonském Scottsdale totiž po incidentu z konce května čelí obvinění z výtržnictví.

Foto: Profimedia.cz

Hvězdný útočník Toronta Auston Matthews.

Článek

Podle CBC, která o události informovala, se Matthews 26. května ve dvě hodiny ráno pokoušel se svými kamarády před obytným komplexem ve Scottsdale v americkém státě Arizona dostat do vozidla, v němž seděla členka bezpečnostní služby dohlížející na komplex. Ta zrovna ve svém autě vyplňovala papíry.

Žena následně vystoupila z auta, aby se Matthewsovi postavila. Podle její výpovědi byl muž, o němž nevěděla, že jde o jednu z hvězd NHL, pod vlivem alkoholu.

Matthews jí měl říct, že bude vtipné, jak nyní zareaguje, načež si stáhl kalhoty až ke kotníkům, předklonil se a chytil se za zadek. Ve slipech a s kalhotami u kotníků pak odkráčel k výtahu v komplexu budov, kde ho měla zachytit průmyslová kamera.

Matthews nebyl zatčen a ani nemusí být osobně přítomen jednání soudu, které je naplánováno na dnešek.

„Toronto Maple Leafs registruje stížnost podanou na Austona Matthewse. Auston plně spolupracuje s příslušnými orgány," uvedl klub v tiskovém prohlášení s tím, že se k incidentu, stejně jako hráč, dál nebude vyjadřovat.

Matthews v minulé sezoně zaznamenal v 68 zápasech základní části 37 gólů a 36 asistencí. V sedmi duelech play off pak přidal šest bodů (5+1).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články